Helgen

Jaja, jag vet att det blir lite dåligt med uppdateringarna under helgerna. Har liksom inte så mycket tid över då.
Så måndagarna får göra helgens bloggande.

I fredags skulle vi på svenskt julbord på ikea vilket jag har sett fram emot sedan vecka 3! Och jag har verkligen tänkt på denna skinka, Oscars mamma fick mig att älska skinka och knäckebröd, så ja mamma jag tycker om det nu för tiden! Och bara att få se all mat och känna jul känslan som inte har infunnits än. Jag hämtade upp Julia, Nina & Anna och vi hamnade på någon konstig väg som tog oss in till manhattan, så stolt tjej har kört bil på manhattan! Men det var inte så flashigt som det låter. Det var lite rusnnings traffk som man kan förstå då klockan var 7 en fredagkväll, till och med lagastigen kan ju vara lite busy under den tiden. När vi väl kom fram glada och hungriga kom vi upp och möttes av att det var fullt, men som tur var hade vi förköpt biljetter och kunde där av komma in. Vi stog i kö i ungefär 45 minuter, drack lite glögg och åt några pepparkakor. Och underhöll oss med att flamsa som vanligt! Det var kanske inte det bästa stället för Nina att skrika ut alla fula ord hon kan på svenska, men det gjorde hon och man kunde se hur folk försökte hålla minen. När vi väl nådde maten upptäckte vi till vår stora besvikelse att all mat var slut, igen sill, janson, skinka, det ända som fanns var köttbullar som var dränkta i brunsås och ett laxhuvud! Julia ser lipfärdig ut och jag blir pissförbannad! Förköpa biljetter, kört i över en timme & stått i 45 minuters kö!!! och vad får man slicka på ett lax huvud!! Vi krävde våra pengar tillbaka och även pengar för bensin men det fick vi inte utan vi fick matkuponger på Ikea.. Men ändå det är inte grejen, vi ville ju verkligen ha maten! Efter vi fått våra pengar tog vi och lassade i oss prinsesstårta och lite chokladtårta men inte ens det smakade speciellt bra! Ledsna och besvikna återvände vi till bilen... Åkte till Tacobell & Mcdonalds. Vilken skräll...


Lördags tog jag och Julia och gick på julklapps jakt på P-mall som är det 12te största mallet i USA. Sen blev det våfflor hos Nina.

Igår var min ända jobb dag den veckan och jag började vid 9.30 och då tog vi och åkte på  circus du soleil som är en känd fransk circus som hölls inne på madison square garden. Det var inriktat lite mer till barn än de vanliga showerna som de håller, det var okej, det var mer som en teatershow-circus, det var inga djur utan bara stunts. Visst de var duktiga men det var mycket man hade sett förut. Det som imponerade mig mest var de kostymer som de hade, det var snömonster och stora hägrar (fåglar)(?). Och det slutade med att det snöade över hela publiken! Det var lagom underhållande. Sen efter circusen passade jag barnen lite och sen var det middag på applebee med Anna och Nina.. Vilket var Mysigt! Det har varit en bra helg dock så går helgerna så oförskämt fort!
Idag är det måndag och jag älskar att jag får hänga mer med Michelle igen, så idag på morgonen var vi på P-mall för Michelle hade lite julklappar att inhandla och jag och Caitlin lekte lite. Och i eftermiddag ska vi gå på bio på den nya filmen från Walt Disney Tangled!

Som ni vet är jag specialist på att säga, VAR ÄR MINA NYCKLAR? VAR ÄR MIN MOBIL? HAR NI SETT MIN PLÅNBOK? Denna gången bad jag julia ringa min mobil och jag kunde inte hitta den någonstans och till min förfäran kommer jag på att jag hade den i min träningsbyxor som ni snurrar förfullt runt i tvättmskinen, FAN! PANIK! Försöker få stopp på maskinen! Allt är kaos... som tur är efter ännu lite mer kaos hittar jag den i min säng! I fredgas fick jag även säga; VAR ÄR HUNDEN? Letar igenom hela huset hittar ingen JACK?! Frågar byggarbetarna om de sett honom och de svara, han gick ut!? UT!?!?!?! PANIK!? slänger på mig skorna och går ut och ropar på honom, ser honom framför mig ligga mosad på vägen efter att blivit överkörd, min som tur är ser jag ett vitt monster i buskarna komma springande ÖVERLYCKLKIG! Har aldrig skådat en sån lycklig hund!

Igår tog vi min bil in till Circusen och när vi sitter där och åker konstaterar Adam att jag har kört 1600 mil på två månader!!! kan det verkligen stämma, jag vet att jag har kört otroligt mycket? Men det är hela USA tre gånger! SHIT!!! det kann ju inet stämma. Han måste ha sagt fel!

(läser inte igenom så ursäkta kråkorna)
  

 


Tangled Movie


Kommentarer
Postat av: Ingenjören

Kanske Amerikansk mile, för då är det ca 256 mil. : )

2010-12-13 @ 20:54:41
Postat av: millan

hahahahah jag älskar att din familj fortfarande "kodar" sina inlägg med finurliga namn ;)

2010-12-14 @ 22:40:21
Postat av: lovisa

Ja jag vet! haha, men jag har faktiskt svart att forsta vem det ar sjalv ocksa!

2010-12-17 @ 15:09:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0