i'm going home

Tva hem, tva hus, tva familjer, tva varldar.
Pa den senaste tiden har jag haft pa tok for mycket i hjarnan. Veckan efter miami chillade jag mest, var med barnen, jobbade. Sen kom lasse och sedan dess har det varit full rulle. Vi flyttade in hos stas i city och bodde dar 6 natter. Vilket var lyx, jag alskar manhattan. Det finns ingenstans pa jorden som kan jamfora sig. New York kommer nog foralltid vara min favorit stad! Det blev mycket strosande, shoppade och drickande! det var sjukt roligt!
Sen efter det kom vi tillbaka hem till westchester och jag har borjat packa. Och igar kvall vid tolv skulle skiten vagas, och jag ar ratt kord. jag har OVERVIKT!!!!! Vet inte riktogt hur jag ska losa detta, jag har packat typ 13 kilo i handbagage, tagit en sjukt stor vaska som handvaska, i hanvaskan finns det tva vaskor och tva jackor, en filt bocker mm. sa den vager nog med 10 kilo. SA gud hjalpe mig vid incheckningen imorgon.
jag har gatt och blivit med alskling, jag har kopt karleken iofs. en Iphone 4s, kommer dock o tva veckor till Jkpg. men det gor inget, lika glad ar jag for det!
allmant om hur jag kanner om att aka hem ar att jag inet fattat det, jag har ju knappt fattat att jag akt hit, vantade pa kaftsmallen nar jag akte hit som skulle sla mig sa hart att jag skulle falla djupt. men nu vantar jag inet pa kaftsmallen utan pa angvaltan som ska kora over mig sa fullstandigt.
Pa onsdag den 16/11 klockan 12.00 star jag a landvetter och fryser kulorna av mig!
Snart ses vi!

vet inte vad som hande med det senaste inlagget

Men snart ska jag aka till JFK och hamta upp matilda!

lasselasseliten






14

om två veckor är jag i Värnamo!


Halloween

och så ska det till att snöa! PISS! >Det var ett himla väder. I Fredgas var jag och emily och Jullan i WP och drog kanske den sista lokalutgången. När vi vaknade på lördagen var det 10 cm snö och kaos, under frukosten hörde vi knak eefter knak och trädgrenar föll hit och dit. Stackars träd, de har ju inet hunnit tappa sina löv än så det var lite för tungt.

Jag och Julia var så nära att banga halloween utgången som vi pratat om så länge. Inte så konstigt om man tänker att det är 20 cm snö, blåser, tågtraffiken ligger nere, vi kan iet få tag på taxi förran 2 am, har inga skor och ingen vinter jacka. Det är det värsta med city också att om det är dåligt väder, regn, snö så är det OMÖJLIGT att få tag på en taxi längs gatorna. Men efter att vi alla dyker upp i matildas källare för förfest kan jag inte annat än att tagga till Julia och satsa. Hur ofta har man chansen att fira amerikansk-halloween?
Och nu i efteråt gick allt som på räls, vi åkte faktiskt limo in till city och tog morgontåget hem. Inte förrän på larchmont tågstation som det sket sig lite då taxibolagen inte körde och jag höll på att dö av sköld!Men powerwalk och lite springa så var vi snart tillbaka i Matildas källare igen.

I måndags var jag och Julia i city och kollade på paraden. GALET!







 




RSS 2.0