I can't pay my rent but I'm fucking gorgeous

Så ska det äntligen komma till att jag ska berätta om en av de bästa veckorna i ens ungdomsliv. Har suttit inne på lite skrivkramp. Vet liksom inte vad jag ska börja när det har skett så mycket på så liten tid. Får väl göra som pappa alltid sagt, ställ upp det.

1.       6 månader

2.       San diego

3.       Lady gaga

Så ska vi säga så?

Jag har vi trillat över på andra sidan strecket, jag är inte längre en nykomling, jag är inte heller en veteran (kommer man ju aldrig bli så länge Elin lever) men jag kan räkna ner, inte för att jag vill räkna ner utanför att det är en trygghet att vara på andra sidan strecket. Allt händer så fort jag vet inte hur jag ska hantera tiden. Men veckorna är räknade och pengarna är uteblivna. Hur svårt ska det vara att hålla i stålarna? Med familjen är allt kalas, jag och emily är närmare än någonsin, hon tar min hand när vi går från skolan, hon vill berätta massa saker och hon skrattar och vill leka med mig. VILKEN SKILLNAD! Och jag och Caitlin är som vanlig, kan ju inte annat  än älska den ungen, hon ska berätta saker och diskutera saker. Båda två är i kiss och bajs åldern och älskar att prata om snoppar och dyligt, de är hysteriskt roliga ibland.

Med föräldrarna är det också bra, jag och Michelle blev stannade av polis igår, såhär gick det till, vi skulle åka på Emilys show repetition och jag ska följa efter hennes bil för att hitta. Så vi kör och vi kommer till en korsning och jag ligger bakom hennes höga bil och ser inte lyserna, men kör hon tänker jag ju att jag med kan köra. Men hon kör mot gult nästan rött och jag kör då emot rött, vi fortsätter och jag ser långt akifrån en polis med rödlysen komma, visste liksom att den skulle stanna bakom mig och visst gjorde den det, men vi båda stannade. Och polisen tog mina körkort och fattade ingenting och eftersom han inte kunde förstå sig på mitt körkort så släppte han mig med en varning. Och konstigt nog släppte han  Michelle med.

Annars med Adam är det som vanligt, han fnittrar på och är ganska rolig ibland. Så fort jag inet ser hon ha barnen och sköta deras uppfostran så tycker jag faktist om honom. Han är liksom alltid på min sida, haha och vem gillar inte det. Man vet vart man har honom och man vet att han liksom alltid skulle ställa upp. Både han och Michelle respekterar en som människa, au-pair och ungdom.

Framtiden är ljus, i alla fall i 7 månader till.
Orkar inte läsa igenom, så ber om ursäkt om svenskan och stavningen är åt helvete.
och om ni undrar över rubriken så är det en mening i en väldigt bra låt, shoppa mer folket, shoppa mer....


1.2.3.4.5.6 månader


SAN DIEGO

Då drar vi fiskar väster ut!
Ses på andra sidan.


mjau, grr, mooooo, BLUPP

aj

Idag ringde det ifrån Caitlins skola, hjärtat har klämt lillfingret i dörren.
Men efter att hon har gråtit ett bra tag och fått ett askungen-plåster verkar hon må bättre.
En tappad ynka pynka nagel kommer hon tappa iallafall.


.

Igår var det runt 30 och sol, idag regnar det. Efter sol kommer regn eller?

picknick och utgång



































Skämt och sido

Ikväll har fiskarna varit här på sconeskväll. Mycket mysigt och mycket skratt! jag är så lyckligt lottad på vän fronten.

DEG-ELIN

Om ni vill ha riktigt roligt så tycker jag att ni ska gå in på hennes blogg och läsa om finnen, som kommer gå till historien som världens största finne. Kanske ska ringa någon med MÅTTBAND som ska komma och kolla.
Jag tycker att det ska bli jätte tråkigt när du åker hem. BUHU!

SKOGSHUGGAR-IDA

Ida, är en kvinna med många uttryck. Bara hon öppnar munnen kan man inte låta bli att skratta, hon liksom har sådana historier. Typer från Katrineholm verkar vara otroligt roliga överhuvudtaget. Kolla bara på Micke & Martin som jag och millan träffade på Filippinerna. Ida har även en familj som jag skulle dö för att få träffa! Katrineholm nästa!

PIRAT-MATHILDA

Mathilda, hon har precis köpt en Ipad 2, sa någon att hon hade köpt en Ipad 2! Hon står för nerladdningen i vår familj, hon har musiken och det är alltid bäst att åka i hennes bil. Då får man fjädrarna i gungning. Annars är hon och skogshuggarida mina stora gångare, vi går en runda varje vardag. hutt-hutt-hutt. Dock en av våra största godisgrisar. Mathilda går även under mathilda-med-långt-hår. Kärlek till oss smålänningar

APP-EMMA


Emma, eller ska vi faktiskt kalla henne APP-EMMA. För er som inte vet vad en app är, så är det en genväg till olika saker, tidningar, böcker mm. på en apple ipod, ipad, eller iphone. Emma är snillet i familjen, hon är den man vänder sig till när man har en fråga, kan faktiskt vara vilken fråga som helst, hennes röst väger tyngst. Hon kan ALLT om datorer och äger därav en jävla respekt. Hon är även rolig och påhittig och kommer även hon bli saknad nu när hoon snart ska till Sverige igen.

SNYGG-MATILDA


Matilda-kort-hår är en sådan typ som aldrig kan få en dubbelhaka titta fram eller som knappt kan korsa sina ögon. Hon skrattar alltid och har alltid en vänlig kommentar att ge. Är så glad att vår nykomling som inte är så ny längre är hos oss. Du firar ju snart 3 månader gumman, GRATTIS! Jag hoppas att det kommer lite fler fiskar snart så att du inte blir lämnad ensam. Kärlek till oss smålänningar

DORIS

Hur ska man ens kunna sammanfatta denna människa, skulle nog vara halv utan henne. Vi har liksom gått i samma fotspår, eller jag kanske har gått i dina eftersom dina båtar skulle svälja mina. Du har liksom inte någon koll på sina tankegångar och dina kroppsdelar, du får en tanke, vad fan som helst och du bara gör det. Det är det jag gillar med dig, eftersom du alltid kan förvåna mig. Du är liksom klumpigheten själv. Men det är ju så doris är, hon liksom pratar utan att tänka, går, kör, andas utan att tänka. Och frågan är ju vem älskar inte doris? Sid? Goofy? Kommer komma till Götet så ofta jag kan bara för att få min beskärda del av Julia! <3

LOVISA-DEN-ANDRE

Snyggt namn. hörru! Gris Lovisa blev du någonsin kallad det? aha-ja, jo jag förstår..
Du är en stjärna, du är så cool. jag är så avis på vad du har sett, du står ju alltid på resande fot. Lugna ner dig lite va, vad är det för fel på White Plains? ha? Vilken sommar vi kommer ha och snacka om San Diego. Och sen vilka helger vi kommer ha i Linköping när vi kommer hem. weho!


?



Änglar finns dom?



Vampyrer finns dom?

Emilia & Linn

Tack töser för den hysteriskt roliga boken och nagellacket och GODISET!
Vilken fantasi ni har brudar <3
LOVE <3

Good morning.

Morgonarna ser ut såhär.
Jag tar hand om Caitlin och Adam tar hand om Emily. Det blev nog så eftersom Emily är så pappig och eftersom hon alltid sover i hans säng. Men jag går upp vid sju och går in till Caitlin och lägger mig på hennes golv för att invänta att hon vaknar. Hon vaknar runt 7.30 och då går vi ner och gör frukost. Barnen äter antingen flingor, gröt, pannkakor eller bagels. Undertiden barnen äter packar jag Caitlins lunch och Adam Emilys. Vi vuxna äter och sen börjar tjatet på Emily, det är endast nu jag har sett Adam tappa humöret och bli arg på Emily. Jag antar att det blir såhär eftersom de har förlite tid på morgonarna. Han tjatar på henne att klä på sig, att komma ner och att komma utanför dörren och alltid lämnar de huset försent.

Det är skönare för mig eftersom Caitlin tycker att det är kul att klä på sig, borsta tänderna och hitta ett matchande hårband. Och eftersom vi har en halvtimme extra tid så hinner hon alltid med en morgon show.

Sen kör jag Caitlin till skolan vid 8.50!

 


Who let the dogs out?

Eftersom det tar så mycket energi att hålla snoret kvar i näsan så anser jag mig ha gjort ganska mycket idag. Imorgon är det redan torsdag, torsdag räknas nästan som sista dagen i veckan. Vet inte varför det känns så, möjligen eftersom man går ut på en fredag. Hoppas på att vädret blir bättre och att veckodagarna fortsätter att gå, helgerna får mer än gärna stå still. Ikväll ska jag träffa Swedish fish, en hemlig organisation och smida planer över en gudomlig tomatsoppa på Cosi. Uppdatering följer.

Och för er som inte vet; den 16 då är det San Diego som gäller

.

när man till och med drömmer om snor är man förkyld.

KNICKS - CLEVELAND


starstruck

Vilken kanon helg jag har haft! I fredags gick jag och mina party 90:or ut i White Plains. Vi kallar oss för det för alla andra har bangat två gånger nu. Vi gick på en mycket trevlig förfest där vi skelade Quaters. det går ut på  att man ska studsa en Quater in i ett ölglas, klarar man det får man välja vem som ska dricka upp det. Men den man väljer har möjligheten att ge igen genom att klara att studsa i en till Quater. Så att vara bra på detta spelet är inget vidare, för man får bara tillbaka ölglaset hela tiden. Slutade med högröda kinder och öl-paus. :)

Sedan for vi med taxi till White Plains. Jag, Elin, Ida, Nick och Paolo och några till. Vi hamnade först på Thirsty turtle där de hade rodeo (Tjur) Självklart skulle vi ju upp på tjuren och det var skitkul, väldigt svårt dock. Ida stackare stukade lillfingret så det är alldeles blått! Det var jätte roligt att barhoppa och dansa järnet.

I Lördags vaknade jag och Ida upp här och sen drog vi åkte och åt lunch, en runda till Marshalls och sen var det dags att ladda om. Vi gick återigen på en rolig förfest hos Britterna och sen åkte vi en ganska onödig tur in till city. Det var meningen att jag skulle träffat Zev som jag träffade på Filippinerna för drygt ett år sedan. Men eftersom hans mobil dött kunde vi inet hitta varandra. Men tack så jätte mycket tjejer för att ni ändå hängde med, ni är bäst!! Jag vet inet om att jag tycker att gå ut i City är under eller överskattat, det är ju så ädrans krångligt, passa tåg tider, hoppa in och ut ur taxibilar och sen veta vart man ska. Men det finns säkert hundratals barer att besöka som är skithäftiga.

Och sen igår efter att jag och Julia vaknat upp här så åkte vi för att möta tjejerna för en fika, men jag och Mathilda hann inte med att stanna för vi var tvungna att ta tåget in till city för att gå på KNICKS match på madison square garden. Var lite skeptisk till Basket eftersom jag inte vet hur det fungerar och för att  det kostade 55 dollar. Men det var värt varje öre, mycket mer drag ä på hockeyn vi var på. Spelarna var jätte duktiga och jätte långa! gudarnas vad de dribblade! Det var för övrigt en väldigt lätt sport att förstå sig på. Så Knicks vann över clevlands med 20 något poäng, men det var ganska jämt matchen igenom. Tack Emma för att du styrde upp detta! Ocg mathilda för att du övertalade mig till att följa med. Man blir ju lite kändiskåt när man sitter och titta ner på alla kändisar på främre raderna. Vi hade jättebra platser för att bara betalat 350 kr. Medans de som satt på första raden hade betalat 14 000 kr. Så nu till kändisarna, bli inte avis nu.. 50 cent, Woody Goldenberg, Justin Bartha (baksmällan), Larry Johnsson (känd basketball spelare) mm.














Min sötnos Elin har diktat!

The Swedish fish poem



by Elin

 

Au Pair's we are in New York

Doing some great ass hard work.

To take care of kids

it's like building pyramids

give me some heavy Steroids!

The Swedish Fish we are

Brilliant like a fancy sports car

and very popular at the drunk local bar

We like to drink Bud-light

to stay ass tight

cuz we're pretty awesome, aight!

 

we like to party like a rock star

but watch out, it can be bizarre.

"Sorry that I honked your horn"

damn, I wish I was never born

"Hey don't be so naive!"

that's a word you don't wanna receive.

 

Julia has the words

Ida got the moves

Emma has a thing for wizards

and Elin got the grooves

 

Mathilda shakes her hair

Lovisa takes the nanny boys

Matilda belongs at the day-care

And Lulu loves the bad boys

 

We love to play

sometimes even gay

especially late, on a Saturday

We can be a bit witty

woozy and floozy

even act a little goosey

But we mean no harm

we just want you to fall for our charm

 

I hate that no one can pronounce my name

maybe its because you're just stupid and lame

You think you're so cool

with that beer in your tiny barstool

but face it, you're such a fool

 

We fucking rock this place

move your ass and give us the space!

We shake it on the dance floor

even fool around with a sophomore

only cuz I drank to many cosmos

 

We are the Swedish crew

and we taste like chocolate fondue

we know you love us

if not?

then you belong to the circus!

 

Puss och hej, leverpastej!


RSS 2.0