Pinata


speechless

Klantarsle, antar jag. Man vet ju inet riktigt vad som hänt. Jag hatar när man inte kan få svar på sina frågor. Varför går det inte googla allt? Var tog Matildas mobil vägen? Vi brudar var ute och gick igår och efter att jag har gett emma vägbeskrivningar på Matildas telefon är telefonen puts väck. Så irriterade, jag vet inte om jag hade den, eller om jag gett den till någon annan, eller om det försvann ute eller i huset. Varför kan man inet bara komma ihåg grejer. Irriterade satan. Förlåt Matilda...

Nu vecka nya tag. Igår hade jag Ava över för en playdate med Caitlin och sen hände det inte mycket mer. Det är skönt att ha playdates för ungarna försvinner bara ner i källaren och leker och jag har videokameran på på datorn så att jag kan hålla lite koll, Thats it.

Idag så har jag vaknat på fel sida, inte för att jag vet varför. Bara irriterad vilket resulterar i tålamod noll, tur att barnen har varit snälla idag. Jag och caitlin har varit på mathandlar-tur. Vilket är att flänga runt till massa olika affärer. Men jag gillar att handla här, kan ju köpa vad jag vill ha. :)

Imorgon är onsdag, halvvägs tll helg!







friday I'm in love.

Ska man gå runt i 40 år till och längta efter helgerna. Ja, i helvete att jag ska. För jag antar att kan kommer bli tvungen att jobba de kommande åren i sitt liv och då ska jag minsann leva livet på helgerna. Ska förståss försöka hitta ett jobb så jag kan leva för livet och inte bara för helgerna dock.

Vi tjejer har varit riktigt huttiga, gått en till två gånger om dagen. Hejja hejja! Nu ska detta bara hålla i sig. Peppa, peppa!

Snöstormen blev inte så farlig våren är nästan tillbaka, det ser i alla fall ut som om det är vår lte kallt bara.

Ikväll blir det gröncurry med tjejerna. min älsklings rätt, sa jag att det var min favorit rätt, bästa maten EVER!

Svenska fiskar

Har fått massvis med frågor om mmina kära vänner. Så nu har vi Julia att tacka för denna ursöta presentationen av SWEDISH FISH.

nyjulia.devote.se

mjaaau

För ett par dagar sedan förändrades min syn på livet här. Fram tills den dagen har jag varje kväll legat i min säng och tänkt på hur länge jag varit här och på hur lång tid jag har kvar. Jag har liksom räknat ner veckorna. Velat på något sätt att tiden ska gå för att jag inte ska stå där en dag och vilja åka hem och ha 9 månader kvar. Men för ett par dagar sedan slog det mig, jag vill inte att tiden ska gå, jag vill att den ska stanna just nu just här (med lite bättre väder). Jag vill inte stå där och veta att jag ska lämna allt, återvända, liksom aldrig komma tillbaka till samma livssituation igen.

Idag har det varit pissigt väder här i New York, det har varit kallt och snö blandat regn. Vårtecknen står i snöblask. Om blommorna dör, dör våren då? 

Från och med förra veckan försöker jag på allvar ta tag i hälsan som man har stoppat under stolen här i Usa, äta bättre och träna mer. Så nu går vi ut och går jag och kickorna. Hoppas på att jag klarar detta. Så håll tummarna för att paddan inte behöver inta beach 2011.

Idag hade jag och Mathilda (långt hår) playdate. det gick ruskigt bra, flickorna lekte så bra ihop! Roligt att se, detta ska vi göra till en vana.

Ge mig sommar & helg.


White Plains

I helgen har jag jobbat nästan hela lördagen. Men känns som jag har hunnit med mycket i alla fall. I fredags lagade flickorna mat här medans jag var i White Plains och jobbade, men jag kom tillbaka lagom till maten. GOTT! Vi spelade lite spel och myste mest. Jag trodde att vi skulle köra på en vit helg denna helgen men så blev det inte, utan på lördagkvällen drog jag, elin och ida till white plains för att dricka lite öl. Jag gillar verkligen att barhoppa i White Plains, känner man att man vill gå ut utan att göra en så stor grej av det så är white plains perfekt. Vi kom dit redan vid elva tiden och satte oss ner vi ett bord, Ida taggade som fan och hoppade runt på sin barstol, det skulle hon inte gjort för wuups så låg hon på golvet. Vi skrattade så vi höll på att dö jag och Elin. Det är roligt att det finns sådana människor som verkligen alltis lyckas bjuda på sig själva och man kan inet låta bli att le bara man kollar på dem.

I söndags var det dags för shopping, vi skulle ju ha e lugnkväll så att vi skulle ha ork till att ta oss in tidigt till City. Men det blev ju inte så tidigt i alla fall.. Vi två tiden var vi partykids inne i city och åkte ner för att göra lite seriös shopping nere i Soho. JAG ÄLSKAR SOHO! Bästa shoppingen i New York so far. Skor, skor, bikini, shorts, linne och leggings blev det. Boom!


att våren var här fick men ju äta upp.

det har snöat i New York

SOHO.

Jag bara älskar soho! Shopping, shopping, shopping!


1.2.3.4.5

igår firande vi 5 månader här.. gudarnas..

Vi åt middag och efterrätt och spelade galenpanna. :)

Happy St. Patricks day!

Blir tyvärr en lite sen uppdatering av St. Patricks day.

I onsdags bestämde sig jag och Elin för att åka in till City för att se St. Patricks day paraden. I New York är det ständigt prader för olika högtider. Så jag elin och lovisa träffades på grand central för att traska bort till 5 ave där paraden skulle gå. Vi hade först lite svårt att förstå var och när paraden skulle äga rum. Vi blev hänvisade till att gå upp 6 ave och ungefär vid 45 street bestämde vi oss för att försöka gena. Så vi ljög en vit lögn och sa att vi bodde på ett hotell på 45 street och vakten släpte igenom oss. Men det gav oss inte så mycket eftersom det var en vakt på andra sidan med, så vi bestämde oss helt enkelt för att gå med i paraden. På varje tvärgata in till 5 ave stod det folk från olika organisationer uppradade.

Vi hamnade i ett led med ett gäng väldigt trevligare London bor. Det var ett par, en man och en äldre kvinna. Paret såg så irlänska ut som det bara gick och man kunde inte låta bli att dras med av stämningen. Längs gatorna stod folk och skrek och tjoade. Alla var klädda i grön och stämningen var på topp. Så tre svenska tjejer tågade 40 block som de irländare de är och njöt av säckpipe sången.







Vår Organisation. :)









Mer om festen på kvällen kommer en annan dag när jag fått bilder..



wednesday

Mitt schema fortsätter att se totalt annorlunda ut. Det växlar från vecka till vecka. Mest för att föräldrarna fortsätter att växla dagar med varandra. Men inte för att det gör mig så mycket. Våren är påväg till New York och man börjar se lökar komma upp i rabatterna. Det går mot sommar och sol. På fredag har jag varit här i 5 månader, det rullar mot halvtid. Vem kunde gissa att det skulle gå så fort.

det är dags att ta sig ur sina dåliga vanor. träna mer, äta bättre och inte sova bort all övrig tid. Våren är här...


e/e/e - elvira ellie efendic

tack din lilla sötunge! brev överlycklig när jag såg att paketet var från dig, och jag gjorde som du sa i ordningsföljden. Blev jätteglad för masken, nu ska jag gå maskerad på varje fest! Vad jag är glad att jag har en vän som du! Hoppas att du har det bra borta i Korealand och att du hinner tänka lite på en eventuell New York tripp. Saknar dig! <3


adjustment bureau



1/5 toasts
kasst skådespeleri


JAG HAR VIRUS!!

Urg! Panik! fan!

Skulle ladda ner ett program och råkade på troan, men som det datasnille som man är tog man till åtgärder.
Sprang efter den externa hårddisken för att ladda allt som räddas kunde. Så Bilder och filer är räddade. Efter den undersökte jag problemet och fick igång AVG (antivirus) och efter att det hade jobbat på problemet över natten så tror jag att jag faktiskt idag sitter här virus fri. Pappa, jag har scannat datorn vad mer kan jag göra? Det stod att de två virusen de hittat var removed.


Sorry that I honked your horn

Helgen har återigen varit bra, i fredags gick jag, Julia, Ida och Elin ut i city. Smartass som jag är glömmer jag ju både skor och smink, men jag fick gå i Julias båtar. Vi åkte till det omtalade skyroom, som låg fint, men sög. Det var BARA au-pairer och äckelgubbar. Så efter att ha barhoppat lite och dragit några shotar vi inte skulle ha tagit är vi på hemväg. Det var då det roliga började, galna, kaxiga, däckade, förbannade, skamsna på en väldigt kort tid. Förlåt för allt dumt som kom ur min mun, haha.. :S







I lördags gjorde jag min stora comeback på fotbolls planen!! Hur det gick vet ingen, som tur är. Men det var faktiskt ganska kul, inte för att jag hade bollen så där speciellt många gånger. Sen var det dags för NHL match. New Jersey devils mot New York Islanders. matchen slutade 3-2 till Devils efter förlängning! Det var riktigt kul att se Mattias Tedenby spela igen, så jälva begåvad. Han fick spela mycket och var passare till två av devils mål. Kom ihåg hur Teden pratade i skolan om hur hans dröm var NHL, konstigt hur vissa människor med stora drömmar får dem att  verkligen slår in.  Jag kan inet komma ifrån att tänka på Apla - Gröndal matcherna i skolan. Vilket krig det var!! Och det året då vi vände och vann över gröndal för första gången på sju år.

Bilder kommer senare på detta.


Stina din filur

tack för presenterna på posten, Familjen Hillerdahl/Larsson, farmor och farfar och mamma och pappa. Och tack mormor för det jätte söta brevet, blev jätteglad!

Kunde inte annat än skratta när jag höll upp tidningarna stina, "kom i form" "Bröllop & Brud" hahaha. Du är ju för rolig.. Får bjuda hit tjejerna på godis och tidningskväll. :)

seven and the city

WHAT A WEEKEND!

OH LORD!

FREDAG:
Efter att ha firat sin födelsedag utan famljen i tre år så vet man lite hur man reagerar. känslomässigt vrak. WOHO! Man har alltid en viss hemlängtan. Så i fredags hände det inte mycket, jag var som sagt ett känslomässigt vrak.
Jag skypade men massa folk, jag var och födelsedagsshoppade med michelle och barnen och barnen valde ut en fin blå klänning till mig. Sen köpte vi tårta på cheesecake factory.

Jag åkte hem gjorde ytterligare en tårta och inväntade tjejerna. Vi festade till det och jag och Elin som även hon fyllde år i helgen fick en jätterolig överraskning. Vi fick en skarf över ögonen och fick en trumpinne i handen och blev ledda ut i hallen. Där i taket hängde en PINATA! haha. Det var så roligt så jag höll på att kissa ner mig. bästa presenten ever!

Sen åkte vi till Mollys och på hemvägen blev vi tagna av polisen. "vet ni varför jag stannade er?" För att vi spelade för hög musik? " Nej ni bröt mot tre regler, olaglig ursväng, tutade och rivstartade.. have you been drinkng?" Bara några klunkar. Mathilda får då klinka ur bilen och blåsa. Ärligt så var jag lite nervös för jag hade ingen aning om hon hade druckigt eller inte. Men vem skulle vara så dum. Men testet var negativt och vi fick åka utan några böter. Ibland ska man ha tur. Men polisen kunde inet låta bli att påpeka hur det stank i bilen. haha.

LÖRDAG 
på lördagen åkte jag och Julia in till city för att äta lite gröncurry, så jäkla gott!
Vi var alla as opeppade när vi gjorde oss i ordning på hostlet där vi hade checkat in för att spendera natten.
Men vid 10 kom Limon och hämtade oss, och jag vet inte vad som hände men gud vad taggade vi blev. Man fick ha sin egna musik och man kunde spela hur högt som helst! Vi drack skumpa och sjöng i som galningar! Det var såå sjukt roligt!! Att vi checkade in på ett hostel var ganska onödigt, speciellt för mig och julia eftersom vi inte sov en blund. DENNA HELGEN KOMMER JAG ALLTID KOMMA IHÅG!

Vid tolvslaget fyllde Elin 21!!!! Grattis igen stumpan. Jag är så glad att jag har lärt känna dig. Du är alltid glad och har massa ideer. Du är en sådan människa som man blir lycklig att vara runt. Tråkigt att du lämnar oss snart. BUHU! <3


Lite bilder från helgen















Världens bästa helg!

jag ska fösöka uppdatera under dagen, men just nu återhämtar jag mig ännu.
Men det har världens bästa helg!

försmak:


# 21

snart rullar ännu ett år över ens huvud.

Helgen.

På lördagen gick vi ut på mollys och dansade till lite liveband! Vi so hos Mathilda och sen på söndagen hängde vi på klipporna vid havet och sen på starbucks och sen på white plains mall och sen gick vi på bio..
Mycket fakta för två meningar..



3/5 toasts.
 helt klart sevärd.



...


resterande del av SF

På fredagen väntade vi oss den kallaste dagen på 30 år i kaliforninen, men SNÖ!?!?! Men som tur ar vaknade vi upp med solsken, det var kallt men det snöade/regnade i alla fall inte. Så vi begav oss upp i skogen för att se världens högsta träd, redwood. Det var mysigt att vandra runt där bland träden ett tag.









Sen var vi uppe på en "kulle" oh kollade på bron





Sen åkte vi cablecars..



RSS 2.0