BBF



dagen är kommen

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHO!!!
Imorgon landar de, fyfan!!!!!!
TAGGAD? NÅGOT!


Bina is back!

nu försöker jag förstå hur man ska kan packa ner 6 månader i två väskor! hur ska jag då kunna packa ner ett år i mina väskor! Usch ser ni paniken




glad midsommar

midsommar blev kanske inte som jag trodde det skulle bli, blir så ibland när förväntningarna är för höga.

Glad midsommar


blommor

kan man få på två olika sätt köpa eller sno? vad sägs om att smyga i buskarna inatt?! HÖHÖHÖ!

eller kanske jag ska gå in till grann jävlen och sno lite! har fått hela brevet hon gav till adam nu:

you got rid of your wife and replaced her with five half naked
women sunbathing on your frontlawn. what kind of bordello are you running?
it doesn't look right.





vad gjorde du förra året?

Jag var i alla fall med la familia i Piemonte ITALY!
papi, mami, calli, sandi & mi








aaadam kkkropp, 34 STENRIK

herren i huset är på dejt ikväll. Han kommer ner i ett par jeans utan passform, ja ni vet sånna där som bara är stora rakt ner! En skogsgrön urtvättad T-shirt med tryck på! ett tryck av något landskap. URK!! Och sen råga på allt har killen tagit en kan, lagt en sidbena och sen vattenkamat håret åt sidorna och gjort en krull i luggen!
fick bita mig tungan för att inte tappa hakan och att inte öppna käften och påpeka HÅÅRET!!!

7

nej men nu ska ni få höra på grejer! NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT!!!! WOOHO! LINGLING OCH LASSIE KOMMER TILL NEW YORK!!!


Sabina goes NY

I fredags efter en dag fylld med jobb, så åkte jag in till city för att möta upp sabina på hennes hostel. Fattade först då att hon inte hade ett eget rum. Vilket blev lite oroväckande då jag skulle slagga där. Men det löste sig. Vi går ner och stter oss i chill out rummet och träffa på massa trevligt folk, trevliga tyskar, inte var dag. Vi sitter där och chillar, spelar spel och dricker lite öl. Sen tar vi oss till Pacha som är NYC näst största uteställe. Nu kanske nu tänker att detta måste vara enormt eftersom det är ju NYC. Men saken är den att platsen på manhattan är ju ganska begränsad så det är stort men inte enormt. Vi ska även dit nästa vecka då the swedish midsummer part är där, GREAT! Ser så fram emot midsommar! Så efter att vi dansat järnet några timmar bär det av hemåt för fyllekäk. Det var riktigt roligt att få dansa av sig lite.

Jag och sabina smyger upp och märker att vårt rum har blivit fullt och vi får då sova två i en väldigt liten säng. Tur att man var tött så man fick sova lite iaf. Sen smög vi ut mig igen vid 11 nästa dag. Busigt värre, jag har plankat på hostel, så pass pank är jag. haha.


1.2.3.4.5.6.7.8

hade 8 månader igår, bite me!


Grattis alla studenter

deppigt varre att sitta har och ska aka med Caitlin till lekland da man vet att hemma ar det stor fest! Alla vanner samlade, alla ar hemma fran universiteten. BUHU! Vet inte vad det ar med mig men har varit lite depp pa sista tiden. Kan liksom inte komma fram till varfor? Kanske beror det pa att jag fick reda pa att folk ska aka hem i fortid. Det ar den anledningen jag kan komma pa. Eller sa ar det bara angesten over vad jag ska gora nar jag kommit hem. PISS ANGEST!!!!!!
Det regnar ocksa! PISS PISS PISS!!!
"Man vacker en angest nar man slacker en annan" Melissa Horn

det regnar över huset idag

I sveriga kallar man ihop hela stora tjocks släkten om man ska tvätta och måla om huset.
Här ringer man in hjälp. Kan inte påstå att jag inte gillart!

La Guardia

Nu ska jag snart åka till en flygplats jag inte varit på förut. Spännande! Första personen jag ska hämta upp
på en flygplats kommer. Spännande! Wehoo!

SABINA

Idag fick jag ett litet ryck! Tänkte sabina landar på la gaurdia imorgon! Vem ska hämta henne, jo JAG! Och hon ska bo hos mig här i Eastchester en natt så kanske jag följer med henne in till city imorgon. JIPPI!


planer går i kras

Som ni vet kom jag och Julia samtidigt till USA. Oh vi har hela tiden velat resa den sista månaden och vi har drömt att åka till Caribbean eller Mexico. Ta en snabb runda till Miami och sen dra vidare ut i övärlden. Men detta ska ju förståss USA förstöra genom att säga att om man lämnar landet den sista månaden på sitt visum får man inte komma tillbaka in igen. Och då får man betala sin hemresa själv. Så då hade jag gärna åkt och rest runt i California men det gick ju också i kras när man läste om vädret och att det skulle vara 10-15 grader varmt. Man vill ju inte frysa på sin semester. Så då gick det i kras, så nu står vi kvar vid att vi vill till Miami och key west, key west ligger längst ner i USA nedanför Miami. Så antagligen blir det en tripp dig på 2-3 veckor och sen hem till New York och shoppa upp resterade pengar vi har kvar! Inte fyskam det heller. Men av erarenhet vet jag att resor är värda tusen gånger mer än materiella ting. Men vad ska vi göra? Det ska nog bli bra ska vi se, vi får helt enkelt göra Miami osäkert! :) Man ska inte klaga. Man kanske kan slänga in en resa till Cancun nu i sommar istället!

På tal om nu i sommar, så kommer jag hänga med Michelle, Grahm & barnen till Orlando Florida i en vecka i sommar! Disneyland bland annat! Det ska bli riktigt roligt. Så samma dag som jag kommer hem från florida landar resterande del av familjen Larsson på Newark.

På torsdag är det 14 dagar tills mina flickor kommer från svearike och hälsar på. Håll i hatten vad roligt vi ska ha!!!


mina frön

har fått förfrågan om jag fortfarande jobbar med barn, nämnar tydligen aldrig dem. Så nu ska jag berätta att mina ungar snart har sommarlov, två veckor till. Idag har jag tagit caitlin på ballet och sen tog vi med oss Ava hem för en playdate. I sommar ska barnen gå på camp, emily 8.30-4 och Cailin 8.30-12.30. Annars har vi hängt mycket i poolen förra veckan, vi har en uppblåsbar pool i trädgården och en slide-bana. Jag och emily är mer vänner nu än innan. Dock så beter hon sig allmänt illa och är en uppkäftig liten bratz, men det är ju inet mitt problem i långa loppet. Caitlin är en kramgo liten tös, så länge som hon inte är trött, då är hon en gnällig skitunge.











let me introduce...... white trash



för er som inte fattar så var mitt hår oranget!
efter ett fyra timmars salong besök blev dte såhär:


min kille


<3 NYC

Jag är inte bitter, har vart lite deppig! Inte för att jag har en aning om varför, det är ju sommar, hyffsat väder och jag bor i världens värsta stad! Det finns ingen stad som NYC (tror jag inte), man behöver inte se alla sevärdigheter, man behöver bara känna stämningen i luften, vibrationerna i marken och veta att man är kär i en stad. I nästa vecka ser vi fram emot mindre hårkatastrofer, mildare väder och snällare mindre gnälliga ungar. Vi ser fram emot att boka en resa, en utbildning och kanske veta lite mer och vår framtid.

Så till helgen, en hyvens helg! I fredags gick vi och såg baksmällan 2 vilken jag inte hade för stora förhoppnningar på, men vad väldigt bra! Jag skrattade iallafal filmen igenom och detär väl det som är huvudsaken men en sådan typ av film.  I lördags tog jag Ida, Charlotte och julia en dags fylla i City, vi åkte in vid två och gick frn bar till bar. Det var roligt, men vädret var regnigt så det förstörde lite. Vi hamnade även på en bög bar där det var ett lesbiskt event. Inte så rädd för bögar för de vet man ju var man har men när man inser att även de man trodde var män är kvinnor flyr man fältet.

Idag har jag och julia testat ett nytt färdmedel, eller nej inte ett färdmedel utan ett sett att komma in till city. Vi kör bil i 15 minuter för att sedan ta tunnelbanan från bronx och därmed få betala 2.50 dollar per håll istället för 7 dollar per håll. viss det är inget ställe man kanske vill befinna sig på själv en lördags natt men sådär om man ska in över dagen och traska runt så är det perfeky för en fattig plånbok. jag blir bara fattigare och fattigare jag har lite svårt att hålla koll på vad pengarna är värda tror jag. 800 kronor rinner obemärkt r händerna på min VARJE VECKA! och då har jag bara levt, ätit och åkt färdmedel. DET ÄR STÖRT! behöver vinna på lotto eller gifta mig med Adam! HAHA kan inet fatta att jag skrev det...... USCH USCH USCH!!!!!

Så idag har jag och julia gått större delen av madison ave och gått nästan hela central park. Vi såg vänner fontänen och köpte pizza och åt i parken. En riktigt kvalitets dag i city!






HAHAHA




det var en "puerto rico:en" parad i city idag.













det ar 38 grader varmt

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD!!!!!!!!

guys

Herrarna här i huset har det lite roligasre nuförtiden, Jack har tappat 11 pounds vilket är cirka 5 kilo! Och Adam har en dejt ikväll. fnissigt


white trash goes honey

Nu är det fixat, nu kan jag ta av mig min New york yankees keps! Dock är jag fattig!

orange är också en färg

Urk! Inte panik nu! Eller nej så farligt är det inte med paniken. Allt går att lösa!

Igår bestämde jag mig för att gra något åt min fruktansvärda utväxt! Den var inet att leka med, så i med färgen, blond skulle jag bli. Det har ju liksom gått bra att färga innan. Men denna gången var detta inte att leka med, jag ser ut som en kines som försökt färga håret i den blondaste blonda färgen! Näär jag vaknade upp imorse, var det bara på med kepsen, skämta till det för adam för att han inte skulle tappa hakan och sen besöka en frisörsalong. Hon skrattade lite åt mitt hår och när vi båda höll med om att jag såg ut som whitetrash så visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Men imorgon ska det bli ändring, ska vara där 9.30 och den får bli som det blir, säger hon att detta inet går att rädda får jag väl bli brunett då. Nu vet jag att mamma inger jublar!

jag ringde dit senare för att få reda på bilder och hon i telefonen var jätte förstående, men hon sa att hennes kollega som jag pratat med sa att det var ganska illa. så hon bad mig ta med mig kort på hur jag ville se ut. Så här ska ni få se hur ur läcker jag kommer bli.



eller om det inte går rädda



Må gud vara med dig


Niagara Falls, Canada.

Detta har varit en rolig helg. Vi åkte tidigt i fredags morse och kom tillbaka vid halv åtta ikväll. Det tog oss en hel dag att åka bussen per håll, vet inet varför det tog så låg tid. Men det var okej. Vi hade lite problem med sega köer för att komma in i Canada vid gränsen. Flera av våra bussar blev tillbaka sända till USA eftersom någon på deras buss inte hade rätt papper.

Jag visste att jag inte skulle förvänta mig så mycket av fallen, hde hört på flera håll att de var lite av en besvikelse. Så att man var inställd på det gjorde nog fallen större. Visst det kom en sjutusans mycket vatten ner fallade från en klippa men det var mest det. Det var kanske en av anledningarna till att det fanns såå mycket mer runt omkring att göra för turister. Det var allt från spökhus till konstiga krypin och cafeer,

På lördagmorgonen bestämde vi oss för att åka båten Maid of the mist som skulle ta oss ut till fallen. Men vi hade otur med vädret så at regnade och åskade så resan blev mest blöt. Men visst det var coolt. Sen gick vi och försökte torka på starbucks några timmar. När jag pratar om oss  menar jag mig och julia och sen tre ursköna brudar från New Jersey som gick i min klass på skolan.

På kvällen sen kollade jag och julia nattlivet och gick till ett ställe som hette dragonfly. Det var roligt att gå på nattclub igen, i city här i NY hamnar vi oftast på barer. men det var kul att dansa loss. blev en mycket lyckad kväll, En kväll att minnas.

Så idag hoppade vi på bussen vid 10 och åkte tillbaka hem.





















fanskap

min dator är inte i funktion, den vill inte som jag vill. Även om pappa hjälpte mig installera om skype och greja så kvarstår u problemet och jag har även andra dator problem, måste nog formatera om skiten. Om man har en dator som det inte går att stoppa in cd-skivor i hur ska man då kunna starta upp den igen?

Annars?

Annars? Ja, jag svettas! Det är som en bastu! Idag har det även varit tornado varning i delstaterna runt om här och även i New York. Det sKulle ju kunne bli lite spännande. Annars håller jag mest på att oroar mig över, pengar, framtid, skola och över vad jag ska visa folk som kommer hit.

Annars? Idag har Adam "jobbat" hemifrån och även om han säger att hon jobbar så jobbar han inte, han vattnar blommor, sår tomater, städar, tvättar, ja mer slappar. Så idag hämta han caitlin och körde jack 45 minuter upstate, för att jack ska på camp i 5 dagar. Förhoppningsvis kommer han hem lite smalare. Han har faktiskt blivit smalare, inte fan vet jag hur.

Annars? Imorgon flyttar julia in, adam ut och på fredag bär det av till kanada och Niagara falls. Spännande. Bör man ta med sig gummistövlar?





har fått en ny bästis


hon är en himla roligt förvirrad galen brud


RSS 2.0