belle


universal studios

idag tog vi oss till US vilket jag var glad för. Om emily inte hade kommit på att hon älskar harry potter hade vi nog aldrig åkt dit. men i vilket fall så var där bland annat harry potter land, jurassic park och superman-land. Harry potter var helt klart bäst, de hade byggt upp hogwarts och hogsmeade. det var en helt sjuk 4D bergochdalbana, jag höll på att skita ner mig ett antal gånger. mäktigt! man åkte i den förbjudna skogen, bland dödsätare, spindlar och drakar. Vid 2 bestämde sig alla för att åka hem men jag stannade själv och gjorde allt jag ville. blev dyngsur i några vattenkaruseller och åkte en riktigt rolig bergochdalbana. Satt i mina enga tankar påväg upp den första backen och plötsligt sa en röst ops och du sköts upp för backen, rakt in i en looooop. eftersom jag gick runt själv så gick jag ju i singelkön och därav fick aldrig vänta i kö! skitbra, med efter alla looooopar fick jag huvudvärk och blev hämtad. ikväll har jag kollat på sound of music med barnen medan michelle och grahm har romantisk middag för två.






orkan

är glad att jag inte är hemma i NY just nu eftersom det kommer komma in en orkan imorgon. verkar vara ganska seriöst, men sen är det ju amerikaner som snackar också. Men alla broar kommer stänga klockan 12am och tunnelbane systemet ska ligga nere och större delen av manhattan ska evakueras.

jag iaf ligger i min säng i florida och har det bäst. Imorgon blir det disneyland, magic kingdom. excited!


orlando

Imorgon far jag och Michelle, barnen och michelles kille grahm till Disneyland.
Sooooo long!

BTW, när  jag kommer hem landar snart hela familjen Larsson på
Newark! WOHO!

DS. färgat håret, brunt typ.


födelsedagsfirande

Lite bilder från Caitlins födelsedag








Caitlin #4



Imorgon fyller min älskade skitunge 4 år! Gudarnas vad hon har väntat på denn dagen. Har ingen aning om hur det själv var i den åldern, men hon är födelsedahs besatt! När hon leker med barbie, sjunger sånger, leker dress-up alltid är det någons födelsedag. Så späckat schema imorgon med IHOP till frukost. ballet camp, födesledagskalas på Leaping lizards.

Kommer göra ont att säga hejdå tll denna ungen.


Washington DC

i fredags kväll åkte jag och Lovisa och Stas mot Washington DC. DC står för district of columbia för er som inte visste. Tänkte liksom om ni blir mer på vem vill bli miljonär någon gång. Efter en JÄVLA kö på 95:an och i Harlem så kommer vi till sist in i ett oväder som för senar oss ännu mer. Men tillslut 6 timmar senare kommer vi fram till ett ställe i maryland, vid någon känd buk från havet som heter chesapeake.

Helgen var okej, jag och Lovisa hade kul, men folket där var inte de roligaste. de var par i 25 år ålder som bara pratde om collage och hundar. HATA HUNDMÄNNISKOR!!!!!

Så på söndagen drog vi in till DC och kollade in Vita huset och pinnen som jag kallar den. virta huset var en besvikelse, liksom det var ju inet ens stort, ja, jag vet att mamma sa att jag överdrev när jag sa att det var lika stort som solgården, men det kändes så.

bilder:








1.2.3.4.5.6.7.8.9.10

alla som kan räkna till 12 vet hur länge jag har kvar


ROADTRIP

det ska bli en helg fylld av bilåkande, diggande, badande, studsade, BBQ:ande och mycket mycket mer.
Lovisa x2 are going to Washington DC baby!


tråk

just nu är bloggen mest en pina, inte alls speciellt kul. liksom vad ska jag skriva om. Jag är trött, har ont i kroppen, börjar bli förkyld igen och vill inte göra någonting just nu. Men helgen var kul, i fredags blev det white plains och i lördags var på en husfest i Rye. Vilken efterfest det blev med hottube och amerikansk fotboll.

I söndags åkte vi inte till city och blev något blöta, det öste ner hela dagen. Vi gick på Harry Potter utställingen på Times square. Helt okej, lite bättre kunde det varit. Man fick se stavarna, kläder, saker från de olika indelningarna på skolan och mycket mer.

Annars njuter jag av att det varit dålig väder några dagar. är ganska trött på att sätta mig i en svettig bil och inte vilja gå ut för att man är för kär i AC:n. Inte för att jag vill gå ut nu när dset regnar heller.

Förra arbetsveckan bara rullade förbi;  i tisdags var jag inne och hämta ut mitt nya körkort, i onsdags var vi på ett naturcenter där man får klappa massa djur och på fredagen var vi på zoo.
Hoppas på det denna veckan också, men att det redan är tisdag eftermiddag är ju ett gott tecken.

nu ska jag sluta bajs tråkiga ord
över oh ut


vi rotar oss

Förra veckan var det myccket som hände, det var waterfestivals för barnen under veckan! Så veckan gick jättefort. Fredagen spenderades i city med mathilda,Julia & Paulina(jullans kompis). Vi var på förfest hos Stas som är en urskön kille som har en lägenhet på manhattan. Han är jättetrevlig så man behöver inet ha så dåligt samvete när man utnyttjar honom för förfester och för att ha någonstans att sova över. Och han verkar mer än glad. Han jobbar inom finans här på manhattan och verkar dra in rätt bra cash, så när vi i fredags skulle in på ett ganska hippt ställe öppnade han bara plånboken och skaffade oss ett bort för 275 dollar. :O kanske så man gör det här i New york. :) Det blev iaf en rolig kväll med en massa roliga inslag av crazyness.

I lördags degade jag och mathilda hos stas nästa hela dagen genom att beställa hem mat och ha film marathon, på kvällen gick vi ut lokalt, jag, julia och paulina. Trevligt!

Söndagen bestod av central park och assssnniciga hamburgare på ett ställe på 86th and lexington, mmh!

Bilder, ja tack!







hands up for mexico

Cancun var great! svinigt roligt! Träffade massa roliga människor och det var jätte vackert! Typ så jag kan sammanfatta det för att ni ska förstå. Ska bajsa ut lite bilder så får ni se ungefär hur det var.














RSS 2.0