brevet

För ett antal veckor sedan var Adam i San fransisco över en helg. Då bodde vi tjejer här och på lördags förmiddagen var det fint väder så vi köpte mat på Stop&shop och satte oss på min framsida med filtar och hela kalaset. Vi solade lite, vissa i bikini och vissa i kläder. I fredags får jag reda på av Adam att han fått ett anonymt brev i sin postlåda.

Jag översätter det;

Inte nog med att du slängt ut din fru,
Så har du fem halvnakna tjejer på din framsida
bedriver du någon jävla bordell?!?!




Kanske ska nämna att båda jag och Adam tycket att detta är urkul och han tycker att vi ska göra det igen.
Jag kan inte sluta skratta, antar att det är såhär när man bor med grannar, har ju liksom aldrig upplevt det!


nytt liv åt bloggen

har varit VÄLDIGT dåligt på blogg fronten på sistone. Har inte ens suttit vid min dator på två veckor, den bara krånglar, men nu ska jag ladda ner något program och sen ska pappi hjälpa mig.

De senaste två veckorna har det hänt massa, sommaren har kommit, det ar svinvarmt! Man vill typ dö, men som tur är har jag ac på mitt rum, gytt! annars har vi under de senaste veckorna festat ganska mycket, eller vi har iaf tait morgontåget hem minst en dag varje helg, och det är både kul och jobbigt, men hatar typ sig sjäälv där ssta timmen då man sitter och väntar och solen går upp. Tåget går 5.30. am. Men för två helger sedan missade jag och Charlotte detta tåget och fick ta det som gick 6.40 am, det var panik. Men jag kan bara säga att vi var korkade när vi missade det, riktigt blondiner.

Annars har vi haft avskedsfester för Elin och Emma, sagt hejdå till Emma, avslutat skolan, åker till kanada i helgen, solat, legat på stranden, badat i havet, shoppat på Victorias secret, jadu om det var allt, vet inte riktigt.

Det har varit memorial weekend denna helgen vilket resulterade i att jag var ledig igår! Så det ska bli skönt att ha en 3 dagars arbetsvecka denna veckan, åker nämligen redan på fredag till Kanada.







ingenting fungerar

kan man bli mer frustrerad på tekniska prylar. Skype vill inet fungera, jag installerar och avinstallerar, men ingenting hjälper. Bloggen har inet heller fungerat. pissigt! Plus att det har regnat hela veckan gör ju inte det hela roligare.

I helgen som var så var vi ute på limo äventyr igen, vi gick på bio och vi var i city på söndagen. Återigen en bra helg. Har börjat få söndagsångest varje söndag dock för att jag ser arbetsveckan framför mig.. Pust!

Bion vi såg var jättebra, den hette Water for elephants och handlade om en cirkus i gammal tid. 5/5 toast får det faktiskt! Det går inet lägga upp bilder annars hade jag haft en hel del bilder från helgen.

Idag firar jag och Doris även 7 månader, götapetter.

Idag är det en månad och tio dagar tills Linn och lasse kommer, JIPPI! :D

Eftersom inet skype fungerar får vi väl maila eller prata på facebook. Pappa behöver prata om dig om mina tekniska problem, vad ska jag göra?!?!


good morning sunshine

Vaknade upp vid 9 imorse till sol och skulle på dejt med tjejerna för att spela fotboll och volleyboll, inte för att jag var speciellt sunshine när klockan ringde. Men jag måste verkligen tack elin för att hon drog med mig på detta. Dagen har blivit så mycket längre och jag har varit i solen halva dagen.

Så sova kan jag göra när jag börjat mögla, ut i solen och umgås! Woho!!!

nu leker jag med denna tösen



Julia goes wild!

Förra helgen upptäckte jag och elin en ny fjortisdricka. JAAAA! Eftersom jag knappt kan dricka någon längre förutom öl var jag lycklig, är lycklig. Det är en halv liter cider, med 12%. Asbra! Så man dricker en och sen är man glad för hela kvällen plus att man inte behöver springa på toa en gång i kvarten.

Så i fredags hade jag tjejerna över för lite party, och vi gick ut i White Plains, aningen kalasade. Jag hade jätte roligt, det hade vi nog alla, men kvällen slutade med att julia buumpade sin rumpa in i ett gäng med stora svarta människor, OPPS! Och detta resulterade i en dominoeffekt och att en av negresserna flög in i väggen. Vilken i sin tur resulterade i att vi blev utslängda, vilken vi i sin tur inte var nöjda med för fem öre och tjaffsade med poliser om i en 30 minuter. HAHA vilken kväll!

Idag var det college igen och vi var på Metropolitan museum of art och kollade på tavlor. Det var ganska okej idag faktiskt det går fort och det är ju alltid positivt. Vi var ganska snabba så efteråt satt vi på gossip girl trappan och myste. Vill dock tillbaka dit för just nu har de en alexander mcqueen utställnig, verkade ascoolt men det kryllade med folk.

Idag var det även mothers day här i Usa och det firas stort, alla säger happt mothers day till varandra är inet det lite patetiskt, liksom alla är ju inte mammor och man ska väl bara säga det till sin egen mamma eller?

Kommande vecka är fullsmockad med saker jag måste fixa, pust.

godnatt


Bloggfäzt

Eftersom jag är på att blogg, verkligen så ur bra, tänkte jag ge er alla mina fina fiskars bloggar så ni kan hålla lite bättre koll på mitt liv. Så vadsågod!

http://mathildahyll.blogg.se/index.html

http://elingustafsson.blogg.se/
http://missnewyork.blogg.se/
http://matildanilsson.blogg.se/
http://nyjulia.devote.se/
http://charlottegoesny.wordpress.com/

satan

varför känns det som att varje gång man ropar hej och erkänner inför alla att han har det bra så ändras allt.
Nu har jag fått nytt schema, jag jobbar kvällar under veckan, denna veckan hade jag 4 stycken. Om det hade varit för hans skull hade jag inet klagat, men nu är det på hennes kvällar, då hon bestämmer sig för att göra annat, träna, ut och äta och detta stör mig. Jag vill inet sitta i White Plains tills 10 på kvällen, detta förstör mina veckor.

Snart helg igen då bllir det utgång, city och sen collage.

boooooooom

han den där idioten Usama bin laden har ju gått och dött. och det får mig att skaka lite, eftersom jag bor i landet som hans anhägare kommer bomba, SNÄLLA SIKTA INTE PÅ NEW YORK!!!

Lady Gaga - You got me speechless.

Så var det dags att prata om damen med stort G, I say Lady you say Gaga.

Fick biljetter i julklapp av Adam och tog med mig min kära Jullan på en Gaga-night. Vi hade de bästa sittplatser man kunde ha, och jag kan inte tacka Adam nog för att han gav mig dessa biljetter.

Jag säger såhär, SKIT BANG BOOM! Asbra, när jag i november pratade med adam om Lady gaga var det liksom inet för att jag var det största fanet, eller för att jag tycker hon gör den bästa musiken i världen utan mer för att det hade varit coolt att ha sett henne. Men NU efter att ha sett henne så är jag ett STORT fan!

Måste även ge förbandet en eloge, SEMI PRECIOUS WEAPONS, galna snubbar som strippa på scen och går runt i högklackat och kortkort, men bra musik.

Innan jag gick på konserten visste jag inte mycket om henne, jag visste bara att hon var en modegalen tjej på 23 år. Men hon var väldigt personlig, berättade massa saker om henne själv och man fick en personlighet på henne. Hon var en liten kvinna, assnygg kropp och krokig näsa. haha.

Showen var också bra, hon sjöng och dansade, rullade runt och hade på sig massa konstiga utklädnader. Precis som jag hade förväntat mig. Men hon sjöng betydligt mycket bättre än vad jag trott att hon skulle. Det ända jag saknade var min favorit sång; speechless.
























lite så vi jobbar - san diego

San Diego är ett hyvens ställe, kanske inte den största eller vackraste staden. Men åker man dit med sina tejer och utgår från att dricka en helvetes massa öl kan det inet gå fel. Vi landade och blev upp hämtade på flygplatsen, åkte hem och blev väldigt överraskade, vilket hus! Kanske inte det största eller vackraste, men det mest perfekta om man åker på en resa med sina tjejer.

Huset hade ett stort kök och en jätte fin bakgård där det fanns sittplatser, fireplace, pool och jacuzzi. Vem kan liksom inte älska det, så ett tag var vi 14 i huset eftersom lite sälktingar till Max och en galen argentinare var där och alla gick i jacuzzin. Så två backar 24 pack gick det åt per kväll.

Annars förutom att dricka en helvetes massa öl (barnvänligt det här) så gick på hike till ett vattenfall, eller snarare fors. Vi var på stranden, på två olika utsikts pointer, vi var inne i city och strosade och gick och åt. Vi hann antagligen med såhär mycket eftersom vädret var sådär, hade det varit varmare hade vi nog hängt vid poolen alla dagar.

Så förutom att berätta att det var en underbart rolig och underhållande resa, så ska jag visa BILDER för att förstarka detta lite.

 






















RSS 2.0