wake me up when september comes

Min kamera har gått sönder, zoomen fungerar inte så imorgon åker den på en tripp till canon center för att repareras.








några fester, behöver jag säga mycket mer?


Emily 6!



alla vet ju hur klyftiga amerikaner är.. här kommer svaret de har slagit huvudet för hårt i isen


I've got moves like Jagger

lyssnade pa radion imorse nar de pratade om att tyda drommar. Folk ringde fran nar och fjarran och ville fa sina drommar tydda. jag dromde inatt om att jag hade massa finnar och varje gang jag sprackte en sa kom det ut en stor myra, undrar vad hon skulle sagt om den.
Varfor gar helgerna sa fort, sondagsangest. Tur att bade jag och adam kan klaga pa att det ar mandag, aven om det ar for honom jag jobbar. I helgen hade vi fredagsmys med kladdkaka, pa lordagen akte vi in till city, motte emily och hennes kompis clara for en drink och sen var vi pa fest nere i financial district. En snubbe bodde i ett av de husen man kan missuppfatta som ett hotell. Men seriost hur ska man kunna veta skillnaden nar bada har dorrvakt, reception och hela koret. Vi satt pa deras rooftop men underbar utsikt over hudsonbay och ground zero. Ska inte klaga, dock sen kom vi inte mycket langre an hem med en och annan promille for mycket. Men kul var det.
Sondagen var det emilys fodelsedagskalas sa jag akte till Pmall for att vara med pa hennes skridskoparty. Sen efter det rensade jag bland papper och annat.
Nu ar det emilys fodelsedag och adam kommer snart hem och ska ta oss ut och kaka.
bilder kommer en annan dag,
PYSS

handyman

Igar vid runt 9 pa kvallan holl hela min varld pa att ga under, min datasladd gick sonder! Den hade redan borjat ga sonder i sladden for ett par manader sedan men nu hade en av "el-sladdarna" gatt av. AH! och detta mitt i ett avsnitt av Vampire Diaries. Gick ut och beklagade mig for adam och sjalvklart sager han som han alltid sager. Det dar kn jag fixa. Tror jag skulle hoppa upp och kyssa honom sa glad blev jag. Fast for att utreda detta sa skulle jag aldrig gora det! BLA!
Men jag kan bara saga att ska jag gifta mig sa ska det vara med en kille som kan saker, som vet hur man lagar, fixar och har smarta ideer. Adam ar sjukt smart, inet for att han kanske alltid ser sa smart ut nar han sitter dar och fnissar. TACK ADAM!!
Idag hade jag och michelle ett moment da vi inte ville att jag skulle aka, inte hon inte jag. frust!
jaja, maybe I'll be back!

1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11

vet inte om jag ska grata eller... grata

skams pa er

Som ni alla vet har min karaste ida pettersson akt hem och hennes ersattare Isabelle har kommit... och akt. Vi alla vet att idas familj mer eller mindre sog. de var helt knappa och elaka. Jag ar glad att jag aker med sts och inte culture care de kan faktiskt ta sig i roven.
http://isabelleusa.blogspot.com/

manhattanville

Idag har man kammat in nagra fler poang genom att ha varit i skolan. det ar chill! Vi har sett tva filmer och diskuterat dem. Att vindruvor och notter.  Kommer nog kunna sta ut imorgon ocksa :)
Ursakta stavning, svenska och bokstavsmissar. Laser aldrig igenom och jag skrier lika snabbt som jag tanker och det kan vara rorigt i hjarnan ibland.
Nu ska vi ut och kaka och sen kanske spela lite biljard.
over och ut

blä

idag har jag haft barnen själv eftersom Michelle är i london för att fira hennes pojkväns föräldrars guldbröllop. efter caitlin skol var jag och hennes klass bjudna till en av hennes klasskompisar på pizzaparty. vi ar ganska tidiga så det var bara flickan som bodde där och en till tjej där. fick direkt känslan av att detta var äckliga tjejiga snorungar. eftersom man direkt fick känslan av att de kommer stöta ut och jävlas med caitlin. Visst kom det andra barn till kalaset med de tre tjejerna höll sig för sig själva. jag fick en konstig känsla efter drygt en timme och gick upp för att se vad tjejerna gjorde. då fann jag tjejerna i badrummet, ena höll aitlin och den andra sprutade schampoo i hennes hår. ÄCKLIGA skitungar! caitlin grät såklart och efterår kunde de inte ens erkänna vad de gjort och såklart så höll ena flickans mamma på att få dte att verka som att caitlin var ed på det. jag såg att hon inet var med på det. usch! har några barndomsminnen själv av hur jävliga tjejer kan vara. men inte visste jag att det började när de är 4a.

en annan sak jag blir sur över är när folk inte håller tider. adam kan fan inte hålla tider. har man sagt en tid får man fan hålla sig till den. >Michelle har sagt att han skrämde iväg deras nannys innan mig för att han kunde skjuta på tder han skulle ara hemma för att han var på någon nfest och komma hem timmar senare. han gjorde ju det en gång i början när jag var här, jag och julia satt i källaren och två timmar senare kommer nannyn ner och undrar om jag kan ringa adam för då har iet kommit än och full som ett sin kom han senare hem. stackars tjej, hon som skulle på fest.


why are you talking to our bitches?

forlat ytterligare en gang for dalig uppdatering. Just nu sitter jag och har ett glapp pa 5 minuter innan Emily, kompis Emily ska hamta upp mig och vi ska till cross count shopping center. Inte for att jag har mycket pengar att shoppa for. Tankte bara beratta att min helg var bra och bestod av utgang i White Plains. Det var kul att ga ut dar igen och dansa av sig lite. finns sa myckt roliga typer, why are you talking to our bithes sa en svart man nar vi stod och at pizza klockan 2 pa natten. Det var ett gang som trodde att vi hangde med dem, men sen kom ett annat gang och pratade med oss och da borjade de gangen braka om oss. Ja ni hor ju hur patetiskt det later. Men det ar ganska kul i sadana situationer att bara sta och lyssna och backa upp sina fordomar.
Annars hander det inet mycket, har panik over att jag bara har 5 veckor kvar, 5 veckor, 5 loner! FAAAAN! detta kommer inet sluta lyckligt for det svenska kontot.
en annan sak ar att min hostmum ska flytta de har hyrt ett 6 baddshus har i narheten. Sa de flyttar percis nar jag slutar jobba.
aja, over och ut

två liv som flätas ihop

Hur konstigt är det inte när man ser sin familj på sina gator i New York. De går där runt en som ingenting, där jag brukar gå själv. Det har varit två bra veckor, första veckan i orlando och andra med familjen i New York. Semster är ju alltid semester. Ikväll åker familjen Larsson hem till Sverige igen efter att ha bott på manhattan i 7 dygn. Jag är glad för att de tyckte om staden som jag älskar så mycket. Måste höja ett förvånat ögonbryn till all shopping de gjorde. Mamma visst, hon har ju det lite i sig, men pappa. tror till  och med gud satt i halsen. Sen så är vi ju smålänningar och allt som uppfattas som billigt ska vi ju ha. :)

Första dagen kom de över för att äta frukost med adam och barnen. Det var trevligt. Sedan blev det woodbury common outlet, italiensk middag och sen tillbaka in till manhattan. Annars har vi mest hängt på manhattan, museum, meatpacking, west och east village, soho, chinatown, frihetsgudinnan, ground zero, wall street, harlem och central park. Vädret började bra med slutade i två dagarns pissade regn. Vår yankees match missade vi på grund av regnet men fick sedan reda på att den spelades ändå mitt i natten.

tänkte ge er ett riktigt bild kollage med bilder från veckan som var.










RSS 2.0