Det är så rätt att lura barn!

Idag har mitt kreativa jag gjort loppor, vi alla känner till dessa sen barna dagar. Tyckte faktiskt att det var ganska kul att klipp aoch klistra lite. Sen kom jag på att detta var ett extremt smart sätt att lura barn på. Problemet med mina barn är att få dem till att göra som du säger.  Så gjorde ännu en loppa där jag beslöt att bara skriva saker som barnen behöver göra när de ska lägga sig, som att samla ihop deras hundrasjuttio snuttefiltar som ska vara i deras sängar, borsta tänderna, duscha, fylla på vatten glas bland annat. Och jag må säga att jag har aldrig sett barn så entusiastiska när det gäller att göra sig redo för att sova. Tyckte nästan att jag var värd en guld stjärna i kanten där. Men det ligger lite tanke bakom lopporna också, nu känner jag mina flickor så väl att jag så klart vet att färgerna pink, red och purple kommer bli tagna först i loppan och därför är tillexempel de sysslorna som bör komma först under dessa färger.


Annars är det oftast de vanliga lekarna som gäller, dress up och pussel. Eller som är det samma böcker varje dag. Idag var första gången som Emily var riktigt tjurig och betedde sig riktigt illa. Caitlin kan man nog säga alltid beter sig illa, hon är alltid sur för något, vill alltid ha det hon inte redan har och gråter för mista lilla. Men det värsta är att hon vet att det kommer gå igenom, som idag på morgon så bad de om mjölk och jag gav dem varsin mugg, men nej.. emily tog den rosa muggen… jag sa att alla andra muggar var i diskan och hon skulle vara nöjd med den hon fick, typ, det låter kanske spydigare än vad det var. Men donk donk donk, pappa kommer ner för trappan, hon skriker ännu mer, pappan går till disken diskar en rosa mugg och byter! FAN! Han ska inte göra så! Han har inte fattat att hon inte dör av att ha en blå mugg och att hon borde få sitta och gråta tills hon förstår att det inte lönar sig.

Har två spännande dagar framför mig, imorgon är det Bronx Zoo som gäller och sleepover med Julia! På fredag är det lunch med Michelle och hennes nya kille! Spännande!

 





Detta är utsikt från Michelles lägenhet.

Barnen älskar min kamera, och vissa bilder blir faktiskt ganska bra, även om de har ett finger över
blixten som på den i mitten. De missar inte personen lika mycket som innan, så de tre sista bilderna är tagna av Emily!








 


Kommentarer
Postat av: Robin

Riktigt söta små ungar du fått tag i "mamma Lovisa" Hoppas du har det bra och lever loppan i NYC ;)

2010-11-13 @ 12:02:54
Postat av: mostran

Hej Lovisa!!

Vilka söta barn du har fått, men som du vet så är alla barn små monster, så låt dom inte få bestämma nåt! Du kommer nog att få jobb på dagis när du kommer hem, en sån liten pedagog det bor i dig ;-)

Behöver du några recept på Gunnels matlagningskonst, du vet det är med "Man tager vad man haver - recepten, så welcome. kramizar moster G

2010-11-15 @ 10:38:28
Postat av: Lovisa

hahahaha! man tager vad man haver passar otroligt bra in på dig! här är det mer, man tager vad micro mat man haver! :) Låt mig aldrig söka till att bli fritids pedagog, hindra mig med ditt liv! kram

2010-11-17 @ 02:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0