Lördag/Söndag

Denna helgen har varit i sparsamhetens tecken, vi har gjort allt för att inte spendera pengar. Har inte lyckats helt men ganska bra. För att ha en billig helg har vi ändå hunnit med massor. I lördags bestämde vi oss för att åka på Aupair mötet som var i Rye. Mötet var på the iceskating casino så vi åkte skridskor några timmar och det var faktiskt väldigt kul.


Svenska tjejer

Efter en eftermiddag i rinken drog vi hem till mig en runda och socialiserade oss lite med min familj och sen bestämde vi oss för att utnyttja vårt presentkort på bio och åka till Bronx och se på "roommate".



3/5 toasts
Tyckte att filmen var okej, men jullia gillade den jätte mycket så jag antar att den är värt att se. Den är inte jätte läskig trodde att det skulle vara värre, det är mer av en psykfilm.

Efter att vi sett på bion var vi sjukt hungriga och vi letade efter ett ställe där vi kunde äta, men allt vi kunde hitta var det lång väntetid för att få ett bord, så vi hamnade tillslut i New Rochelle på en mexicansk restaurang.

I söndags tyckte jag att det var dags att besöka vårt kära manhattan igen och tur med vädret hade vi. Efter att det rösregnat hela lördagen var det chockerade att se solen igen. Det är även mildväder så peppa peppa att snön smälter. När vi satt på tåget in till manhattan bestämde jag och julia oss för att köra en dag i Gossip girls tecken och besöka de mest kända ställerna från serien. Så för er som älskar gossip girl lika mycket som vi gör rekommenderar jag verkligen detta. Det blev sjukt mycket vandrande dock men det var det värt. Klart man kunde ta tunnelbanan men med vår i luften vore det ett brott. Så jag skulle gissa på att vi gick 70-80 block. Vi såg bland annat Mets-trappora, Bass hotel, deras highschool och restaurangen där serena och nate "gör bort sig" i första säsongen, (men det var stängt så vi kunde inte se själva baren). Vi följde även några av Sofi Fahrmans tips på shopping ställen i gossip girl stil. OCH det var fancy och skitdyrt! Men jag kunde se Chuck och Blair i mycket av sakerna så det var kul. Tackar Adam för min Iphone med "fri internet tillgång", det är så hjälpfullt när man ska hitta till ställen.
Bilder har julia så det kommer senare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0