Michelle 32!

Igår var det min hostmum Michelles födelsedag och kvinnan fyllde 32 år. Hon är inte så gammal ändå eller är det jag som börjar komma upp i åren. Jag hade köpt ett jätte fint smyckesträd på Urban outfitters, som jag egentligen själv skulle vilja ha, men kan ju inte släpa på ett träd. Hon blev glad i alla fall. Tänkte att jag skulle berätta lite om vad vi gjorde. Hon hämtade mig runt 6 och hon, jag, barnen och hennes pojkvän Gram åkte till Queens och koreatown för att ha middag. När vi kom dit var hennes tae kwon do kompisar även där. Det var jätte mysigt, hade aldrig ätit koreansk (eller vad man säger) mat. Men det var så gott, det kom in typ 25 olika rätter, kanske 20 små rätter som man skulle dela på, det var kött, frukt, tofu, nötter och grönsaker. Starkt, sött och surt. Sen kom det in några större rätter och koreansk barbeque, man luktade kött efteråt eftersom man hade sin egen grill på bordet. Det var verkligen något som jag aldrig ätit och det var så gott. Glömde kameran hemma dock så det blev inga foton.

Fick jätte ont i magen senare när jag skulle sova, men det var nog magen som fick en chock eftersom den inte fick behålla någon mat på hela lördagen.


I onsdags åkte jag och Nina in till Manhattan för att träffa Anna och gå runt och se lite. Vi gick och åt på mitt favorit ställe i den Italienska delen av manhattan, de har så god pasta! Sen gick vi ner till greenwish village, vilket är ett av mina favorit ställen på manhattan, fyllt av mysiga caféer och det ser ut som carries gata i sex and the city med trapporna upp till dörren. vi gick även och tittade på the friends building, från vänner serien.





Kommentarer
Postat av: elli

Uppskattar bilderna!



Blir även glad att du gillade koreansk mat, känner mig liite lugnare nu :D Ja som inte ens kommer ha kök i korea, äta ute en hel termin, huuur ska detta gå?!



<3

2011-01-03 @ 22:15:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0