Vermont

Har haft en mycket lyckad helg i Vermont, en delstat norr om NY. Vi blev försenade i fredags så kom inte upp förränn halv 2 på natten och jag gick direkt och sov. I lördags gick vi upp hyffsat tidigt men eftersom vi råkade låsa oss ute kom vi inte iväg förrän 10.30 i alla fall. Efter mycket grejande hittade vi tillslut en nyckel som passade och kunde komma iväg. Huset som vi bodde i vad Michaelas hostföräldras och det var ett jättefint hus med fina möbler och massvis med aktiviteter. Huset låg 7 minuter från liftarna så vi var snabbt där, det kostade 118 dollar att hyra ett par kassa skidor och åka i ett lagom stort område för en helg. det var i huvudsak låa backar och ett område med svart, men de svarta var mer som rött. Det spelade inte så stor roll hur brant det var för det var jättefint i backarna och det var mycket svängrum. Så vi började med att åka med Nina och Michaela som är nybörjare och det gick ganska bra för dem ändå. Sen åkte jag och Chantel ensamma eftersom vi båda har åkt mycket. Det var roligt att stå på ett par skidor igen och känna farten under fötterna. Vädret var även det okej, det var några minusgrader och molnigt och inte allt för blåsigt.

Efter att vi åkt några timmar och backarna stängt gick vi på afterski vilket var jättekul, det var bra livemusik och stämningen var på topp. Även ölen var skitgod. Så där stannade vi och berusade oss några timmar innan vi återvände till huset där vi lagade mat och hoppade in i jacuzzin.

Vi gjorde oss i ordning för att gå ut på ett ställe som hette snowbar men när vi kommer dit får vi ite komma in för att de tar inte internationella id, man måste ha ett pass om man ska komma in och vem är så jävla dum så att de tar med sig sitt pass när man ska gå ut. På afterskin fick vi höra att det skulle vara en jättestor fest samma kväll dit massvis av folk skulle komma. Så vi skulle träffa lite folk på snowbar som skulle ta med oss på festen, men eftersom vi inte kom in på snowbar så hängde vi på några som stod utanför snowbar som vi hörde nämna festen. Det var ett mycket trevligt gäng killar, jag, Nina, chantel och två av killarna gav oss av för att hitta festen i en urgammal saab. Men det roliga i det hela var att inte någon visste var festen låg, det var människor överallt på vägarna som letade efter festen. Så vi körde runt och letade, följde efter bilar och ringde runt till folk för att få tips. Vi körde även fast i snön så killarna fick putta loss oss medan jag körde. Och det värsta i det hela var att vi aldroig hittade festen utan vi åkte alla hem till killarna och satt och snackade i några timmar. Även om amerikaner är lite konstiga så hade vi trevligt. Så efrer att kommit hem runt 4-5 snåret som vi alla som bebisar.

Igår städade vi bara upp och åkte hem.

Idag är jag fortfarande väldigt trött efter helgen och skitnervös över min court sak imorgon. Bilder kommer senare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0