Värnamo goes New York

Tänkte faktiskt dra dessa 10 underbara dagar dag för dag. Inte bara för att om någon skulle vara intresserad utan för att jag vill minnas dem.

Torsdag
Jag och sabina gav oss av för att hämta upp Linn Nilsson och Lasse Matilda Larsson på JFK, efter att jag kollat upp vilken terminal vi ska till och i samband med det frågar sabina vilken hon ska till upptäcker vi att hon inet alls ska åka från JFK utan ifrån Newark i New Jersey. Tur för oss att vi hade då 6 timmar på oss till hennes flyg ska gå. Vi hämtar Linn och lasse och det blir massa kramar och glädje. Käns sjukt, det var liksom som att man kollade lite extra för att verkligen se om de är där. Vi ställer in GPS:en på Newark och det ska ta 1.5h, men vi stöter på bilköer och kör runt inne på manhattan i 3 timmar och kommer inte ut på New Jersey hållet. Om vi började med 6 timmar kan ju ett mattegeni nu räkna ut att vi inte hade många timmar kvar. Tålamodet och stressen börjar infinna sig. Det slutar med att adam hjälper oss att kolla upp en buss som går från Penn station till newark. Efter ett kaosartat avsked där paniken finns i allas ögon, åker vi ovetande hemåt och sabina stressad satan springer in på Penn station. Men som tur är hann hon precis med sitt flyg men det var mer än på håret! 

På kvällen åkte vi brudar och käkade på Cosi, aströtta blev det inte så länge utan vi åkte hem och myste hemma istället.

Fredag
Klockan ringde vid 4.00am för att vi skulle in till manhattan för att se Beyonce. Men när vi kommer in till manhattan lite efter sju upptäcker vi kön och får reda på att platserna är uppfyllde för två timmar sedan. Vi var väl lite optimistiska. Men vi satte oss på en klippa inne i central park och satt där och kollade på folk och snackade skit, vi visste inte riktigt när beyonce skulle komma in, men när vi redan trodde att hon kommit in så bestämde vi oss för att gå. men det visade sig att vi hade fel. för senare på times square får vi se henne på stora skärmar sjunga single ladies. Det blev frukost på starbucks och sen så blev det shopping på forever 21 och urban outfitters, hm och zara på fifth ave. En lunch i bryant park, kollade in biblioteket där crrie bradshaw "gifter" sig med Big i sex and the city. Sen åkte vi ner downtown och gick brooklyn bridge och svettades som odjur. Det är varmt i New York! På kvällen köpte vi bästa pizzan jag ätit och käkade på altanen här hemma. Sen kom mina vänner över oh vi drack några öl och snackade skit. Men trötta Värnamo flickor slocknade snart. En aningens lång dag.




lasse får ett nytt namn










måste jobba lite nu, fortsätter inlägget en annan dag eller senare. Kan ju liksom inte skriva ihjäl mig. ÅTERKOMMER.
PS. hoppas ni gillar våra bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0