lite så vi jobbar - san diego

San Diego är ett hyvens ställe, kanske inte den största eller vackraste staden. Men åker man dit med sina tejer och utgår från att dricka en helvetes massa öl kan det inet gå fel. Vi landade och blev upp hämtade på flygplatsen, åkte hem och blev väldigt överraskade, vilket hus! Kanske inte det största eller vackraste, men det mest perfekta om man åker på en resa med sina tjejer.

Huset hade ett stort kök och en jätte fin bakgård där det fanns sittplatser, fireplace, pool och jacuzzi. Vem kan liksom inte älska det, så ett tag var vi 14 i huset eftersom lite sälktingar till Max och en galen argentinare var där och alla gick i jacuzzin. Så två backar 24 pack gick det åt per kväll.

Annars förutom att dricka en helvetes massa öl (barnvänligt det här) så gick på hike till ett vattenfall, eller snarare fors. Vi var på stranden, på två olika utsikts pointer, vi var inne i city och strosade och gick och åt. Vi hann antagligen med såhär mycket eftersom vädret var sådär, hade det varit varmare hade vi nog hängt vid poolen alla dagar.

Så förutom att berätta att det var en underbart rolig och underhållande resa, så ska jag visa BILDER för att förstarka detta lite.

 






















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0